Aktuality

Opitý mestský policajt

obed
poradna

Okolo trištvrte na päť 13. mája 2011 primátor Ing. Peter Lednár, CSc., prednosta Ing. Ján Jamrich a právnik JUDr. Pavol Kollár spoločne navštívili kancelárske priestory Mestskej polície na MsÚ, za účelom kontroly.
No neverili vlastným očiam. Privítal ich jeden s príslušníkov MP v značne podnapitom stave. Keďže sa na MsÚ nenachádza riadne certifikovaný merací prístroj na zistenie prítomnosti alkoholu v krvi, požiadal primátor o súčinnosť príslušníkov štátnej polície OO PZ Zlaté Moravce.
Podrobení skúške boli traja službukonajúci príslušníci. Dvaja, ktorí vykonávali hliadkovú činnosť sa dychovej skúške podrobili, pričom bolo zistené, že alkohol nepožili. Tretí príslušník, ktorý bol na stálej službe a evidentne v alkoholickom opojení, dychovú aj krvnú skúšku po viacerých opätovných výzvach odmietol. Preto bol primátorom vyzvaný posledný krát. No tentokrát aby vyzliekol uniformu a opustil priestory Mestského úradu ako aj Mestskej polície.

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button